Een huis kopen in Duitsland

Holland Immocenter is de makelaar in Duitsland. Deze makelaar weet dat een huis kopen verder gaat dan een likje verf en een nieuw bankstel. Deze makelaar helpt haar klanten met uiteenlopende zaken, zoals notariƫle aktes, de taxatie en niet geheel onbelangrijk: de financiering. Deze makelaar heeft verstand van zaken en een hoop connecties in Nederland en Duitsland. Met deze makelaar aan zijn zij, staat de klant niet alleen.

Holland Immocenter begeleid haar klanten persoonlijk, zodat haar klanten weten waar ze aan toe zijn. Op haar website biedt Holland Immocenter verschillende huizen aan. Van appartementen tot grote vrijstaande huizen. Oudere huizen, maar ook nieuwere huizen. Ook de klant die zijn woning wil verkopen, kan terecht met deze makelaar. Ook dan kan de klant rekenen op alle begeleiding, die de klant maar nodig heeft. De klant kan alle wensen opnoemen wat betreft het verkoopplan en de makelaar zal hier zeer serieus mee aan de slag gaan.

Op hollandimmocenter.com/nl kan de (toekomstige) klant het contactformulier invullen en het telefoonnummer vinden. Ook wanneer het huis van zijn dromen er niet tussen staat, dan kan de klant alsnog contact opnemen. De makelaar gaat dan actief opzoek, rekening houdend met de wensen van de klant.