Het voordeel van een koopwoning in Duitsland

Als makelaarskantoor in de buurt van de Duitse grens, heeft Oost Makelaardij http://www.oostmakelaardij.nl een heel aanbod aan Duitse woningen. En niet alleen voor een Duitse woning kunt u bij Oost Makelaardij terecht. Zij kunnen u ondersteunen en adviseren in het hele proces. Van bezichtiging tot oplevering kan u ervan uitgaan dat u het allerbeste advies krijgt, zonder dat u vloeiend de Duitse taal hoeft te beheersen.

Voordelen van wonen in Duitsland

Vele Nederlanders hebben inmiddels, vooral de grensgebieden tussen Nederland en Duitsland ontdekt. Duitsland is dicht bij en op vele gebieden ook veel goedkoper dan Nederland. Voor de prijs die u gemiddeld voor een appartement betaald in Nederland, verkrijgt u in Duitsland een vrijstaande woning met tuin. Ook hypotheekrente is in Duitsland lager, dus als u overweegt om een (tweede) woning in Duitsland aan te schaffen, bekijk dan ook eens of een Duitse hypotheek niet goedkoper is. Daarnaast liggen de prijzen van boodschappen, benzine en wegenbelasting ook nog eens lager dan in Nederland. Omdat het leefniveau in Duitsland gelijkwaardig als in Nederland zult u niets missen, maar woont en leeft u toch goedkoper.

Woning zoeken in Duitsland

U kunt op de website van Oost Makelaardij het gehele Duitse woningaanbod bekijken. Heeft u dus plannen voor een (tweede) woning in Duitsland, schroomt u dan niet om met Oost Makelaardij contact op te nemen.