Makelaar Emmen

Wanneer u op zoek bent naar een makelaardij in Emmen of omgeving bent u bij Oost Makelaardij op het juiste adres. Met ruim 15 jaar ervaring met het aan- en verkopen van huizen in Zuidoost-Drenthe en over de grens in Duitsland. Met de opgebouwde kennis en jarenlange ervaring heeft Oost Makelaardij reeds velen huis zoekenden en verkopers tot elkaar weten te brengen. Dit tot volle tevredenheid van beide partijen die in Oost Makelaardij een professionele partner zien.

Makelaar Emmen, Duitsland aanbod

Oost Makelaardij, de makelaar van Emmen, is al jarenlang actief in het grensgebied, een prachtig gebied om te wonen. Potentiƫle kopers van een woning in Duitsland kunnen terecht op speciaal georganiseerde informatieavonden omtrent dit thema. Een aankoop van een huis in Duitsland verdient net even meer begeleiding dan in Nederland en Oost makelaardij voorziet graag in deze behoefte. Door de uitstekende contacten met lokale banken en overheden maakt Oost Makelaardij een uiterst bekwame begeleider.

Makelaars Emmen en omgeving

Ook binnen de landgrenzen in het gebied Zuidoost-Drenthe is Oost Makelaardij actief. Naast bemiddeling in het aankopen van huizen is de makelaar ook actief in het verkopen, taxeren en verhuren van onroerend goed.